Hond met gezwel

Hond 001

Onze Siska, 4 jaar geleden gered van het spuitje, is ook al een oudere hond en dat merk je wel aan haar. Veertien dagen geleden had ze een enorm opgezette keel, aan weerskanten voelde men 3 dikke knobbels. Het was als een zak die onder haar keel hing van zo’n 15 cm doorsnede.
Ik heb haar onmiddellijk behandeld met de MiHealth. De dag nadien was de grootte en de vorm van het ‘gezwel’ veranderd. Het was iets kleiner geworden, maar het ‘gezwel’ trok naar boven, dus de vorm van haar hoofd veranderde helemaal doordat die zwelling nu naar haar gezicht getrokken was. Ook haar beide voorpoten waren gezwollen. Ik heb haar verder behandeld en elke dag verminderde de grootte van haar opgezette keel, op heden is het gezwel zo goed als helemaal verdwenen. Bekijk de foto’s, eerste foto van hoe ze er voorheen uitzag, voordat ze dat symptoom had, daarna een paar foto’s van hoe ze eruitzag met die opgezette keel en hoofd en als laatste een paar foto’s van hoe ze er nu terug uitziet. Het gezwel is weg, het enige wat men nog zien is haar dikke huid aan haar keel.

Hond 005

Hond 004

Hond 003

Hond 002